Kafkas Oto Klima Isıtma & Soğutma Sistemleri

  Kafkas Oto Isıtma & Soğutma Sistemleri olarak marka ve modelden bağımsız, araç klimalarının yetkili servisi, minibüs, midibüs ve otobüslere bunların yanında; askeri araçlar, özel hizmet araçları, iş makineleri, marin tipler ve tekneler kategorisindeki tüm araçlar için akıllıca çözümler ve yüksek kalitede ürünler ile ısıtma-soğutma işlemleri sağlıyor ve bunun yanı sıra satış, montaj ve yetkili servis hizmetleri veriyoruz.

Profesyonel ve kaliteli bir hizmet sunarak uluslararası standartlara ulaşmak.
Teknolojik ve sektörel gelişmeleri takip etmek.
Müşterilerimize türlü marka ve modellere sahip araçlarda kaliteli ve ekonomik bir hizmet sağlamak.
İşçi sağlığına önem vermek.
Müşterilerimizin taleplerini hızlı ve iyi bir biçimde karşılayabilmek.



  • Ürün ve hizmetlerimizle ilgili yasal ve mevzuat şartlarını yerine getirmek.
  • Verimliliği arttıracak faaliyetler yapmak.
  • Isıtma, soğutma, iklimlendirme ve havalandırma ürünlerindeki teknolojik gelişmeleri takip etmek, ürünlerimizi ARGE çalışmalarımız ile minimum maliyet / maksimum verimlilik çerçevesinde çalıştırmak.
  • Mevcut materyalleri ve ürünlerimizi etkin bir şekilde kullanarak, hedeflerimize erişmek için etkin bir iletişim ve çalışma ortamı oluşturmak.


  Çevre kirliliğini önlemek amacı ile süreç ve faaliyetlerimizi çevre etkilerini azaltacak şekilde tasarlarız. Çevre hedefleri belirler, gerekli kaynakları izole ederek hedeflere ulaşmayı amaçlarız. Ekip arkadaşlarımıza çevre bilinci ve sorumluğunu aşılar, faaliyetlerimize bu değerler çerçevesinde yön veririz. Çevre ile ilgili çalışmalarımızda şeffaflık anlayışını benimseriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Safkar Klima Kafkas Oto Isıtma Soğutma Sistemleri

Elektrikli Klima Sistemleri

Yazkar Klima Kafkas Oto Isıtma Soğutma Sistemleri